728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Αηδόνης συζητάει με το κόμμα Παπανδρέου για την Α' Αθηνών

    Τι θα γίνει με το υπό δημιουργία κόμμα του Γ. Παπανδρέου στην Α' Αθηνών ύστερα από την αποστασιοποίηση του Παύλου Γερουλάνου;

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το pagkrati.gr, ένας εν ενεργεία ανεξάρτητος βουλευτής ετοιμάζεται να προσχωρήσει στο κόμμα. Ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον "υπαρχηγό" του κ. Παπανδρέου, Θάνο Μωραΐτη. Πρόκειται για τον Χρήστο Αηδόνη που θα ήθελε να είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής αλλά τώρα συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών.

    Ο κ. Αηδόνης, πριν εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Δράμα για πρώτη φορά το 2004, ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της Νομαρχιακής Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, προέρχεται από τον κομματικό μηχανισμό και ήταν δεξί χέρι του Χρήστου Παπουτσή ο οποίος από το 2000 εκλεγόταν βουλευτής στην Α' Αθηνών.

    Συγκεκριμένα το κομματικό βιογραφικό του είναι το εξής:
    Πολιτικά οργανώθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1980 ως μέλος της σπουδάζουσας νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μετά το Στρατό οργανώνεται στην Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄Αθήνας, εκλέγεται Β΄ Γραμματέας και αργότερα Α΄ Γραμματέας. Πρωταγωνιστεί στην πολτιική ζωή αυτής της Οργάνωσης παίζοντας καθοριστικό ρόλο. Ακόμη την περίοδο 1990-1996 ήταν αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων του Α. Παπανδρέου. Το 1999 εκλέγεται και για πρώτη φορά στην Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επανεκλέγεται μέλος της Κ.Ε. το 2001 και είναι μέλος της Γραμματείας Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής. Ως Γραμματέας έχει την ευθύνη δύο Περιφερειών, ΑΜ-Θ και Βορείου Αιγαίου, Την περίοδο 2000-2002 είναι Διευθυντής του Υπουργού Χρήστου Παπουτσή στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Αηδόνης συζητάει με το κόμμα Παπανδρέου για την Α' Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top