728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

    Θερμός εναγκαλισμός του Αντ. Σαμαρά με την Ελ. Κουντουρά των ΑΝΕΛ!


    Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνάντησε χθες το απόγευμα στη Βουλή την βουλευτή Α' Αθηνών (και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ) Έλενα Κουντουρά, με την οποία αντάλλαξε θερμό εναγκαλισμό και χειραψία.
    Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο από την χθεσινή, πρώτη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού και στο οποίο αρκετοί θέλησαν να δώσουν και πολιτικούς συμβολισμούς.
    Η κα Κουντουρά στη συνέχεια, είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, με την επίμαχη φωτογραφία να κάνει το γύρο του διαδικτύου. «Έλα εδώ να σε φιλήσω εσένα» τής ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.
    Αλλωστε, δεν πάνε πολλές εβδομάδες που η κα Κουντουρά είχε συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, στον Μαγεμένο Αυλό στο Παγκράτι, προκαλώντας απορίες στην έδρα των ΑΝΕΛ.
    Η φωτογραφία έρχεται ως «κερασάκι στην τούρτα» στις δηλώσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παναγιώτη Μελά ότι ακόμα τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ που επιθυμούν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Μελάς αποκάλυψε πως είναι και άνδρες και γυναίκες.
    Μέχρι τώρα, η κα Κουντουρά πάντως είναι απολύτως "νομοταγής", αν και προέρχεται από την παραδοσιακή δεξιά, ενώ όταν ήταν στη ΝΔ υποστήριζε τον Αντώνη Σαμαρά...

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Θερμός εναγκαλισμός του Αντ. Σαμαρά με την Ελ. Κουντουρά των ΑΝΕΛ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top