728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

    "Πάσα" στον Κικίλια από τον Σαμαρά για την Α' Αθηνών η υποδοχή στον Νταβούτογλου!

    Τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου υποδέχθηκε σήμερα ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια κατά την άφιξή του στον αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος".
    Αντί για τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, όπως προβλέπει συνήθως το πρωτόκολλο σε περιπτώσεις υποδοχής πρωθυπουργού ξένης χώρας, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας υποδοχής ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.Μάλιστα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέβασε στο Twitter τις φωτογραφίες από τη στιγμή της συνάντησης των δύο αντρών, όταν ο Τούρκος πρωθυπουργός πάτησε σε ελληνικό έδαφος, ενώ αυτό που προξενεί αμέσως εντύπωση σε όποιον δει τις φωτογραφίες είναι η υπεροχή... ύψους μεταξύ των δύο αντρών. Ο κ. Κικίλιας, ο πιο ψηλός εκ των υπουργικού συμβουλίου -άλλοτε μπασκετμπολίστας βεβαίως- «έριξε» ένα κεφάλι και... κάτι στον Τούρκο πρωθυπουργό.
    Πάντως η επιλογή του κ. Κικίλια προκάλεσε εντύπωση και θεωρείται ως κίνηση στήριξής του από το Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Σαμαρά όχι μόνο εν όψει των πολύ δύσκολων εκλογών στην Α' Αθηνών αλλά και γενικότερα της επόμενης μέρας στη ΝΔ.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: "Πάσα" στον Κικίλια από τον Σαμαρά για την Α' Αθηνών η υποδοχή στον Νταβούτογλου! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top