728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών κατεβαίνει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

    Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ΝΔ, όπως πληροφορείται το pagkrati.gr από αξιόπιστη πηγή, προκειμένου να είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών στις επερχόμενες εκλογές.
    Το 2002 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Τζανετάκου, στην πρώτη θέση.
    Ο Δ. Κωνσταντάρας είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ στην ίδια περιφέρεια το 2004-2007. Στις εκλογές του 2007 δεν επανεξελέγη. Το 2009 έφυγε από τη ΝΔ και  ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Α' Αθηνών κατετάγη στη 2η θέση (πρώτος επιλαχών). Στις δημοτικές εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα) με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου και στη συνέχεια εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου και μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
    Σήμερα είναι συνταξιούχος αλλά γράφει άρθρα, αναλύσεις και συνεντεύξεις στο μηνιαίο περιοδικό CRASH, το free press περιοδικό της Θεσσαλονίκης Change, τις εφημερίδες A1 και Νέα Εγνατία της Καβάλας, ενώ παρουσιάζει και πολιτική εκπομπή στο κανάλι AΡΤ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    3 σχόλια:

    1. Οπωs λεγανε παλια κλανωγυρολογοs ΜΑSONO ROTARY......Που εισαι ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΓΙΝΕ....falakri kerkyraia

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Καλε κυριε γιατι την εκλασεs την πρωεδρασ;;;;;;;επεικειται και η εισπηδηση απο το ΣΔΟΕ λενε πρωτοχρονια θα κανει με την θεια παναγιωτα τον γιαννακη και τον ΑΚΗ ΣΤΟΥ ΑΡΑΒΑΝ......

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών κατεβαίνει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top