728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

    Επιβεβαίωση για τον Λυκούδη. Με το Ποτάμι στην Α' Αθηνών και η Αννυ Ποδηματά, έρχεται σφαγή...

    Υποψήφια με το Ποτάμι, στην Α’ Αθηνών, θα είναι η δημοσιογράφος Άννυ Ποδηματά η οποία υπήρξε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
    Επιβεβαιώθηκαν επίσης οι αποκλειστικές πληροφορίες που είχε το pagkrati.gr για την υποψηφιότητα του Σπ. Λυκούδη στην Α' Αθηνών και όχι στο Επικρατείας.

    Όπως είχαμε αποκαλύψει:
    Σοβαρές αντιδράσεις προκαλεί μέσα στο "Ποτάμι" η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Λυκούδη, ειδικά η προοπτική να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπως ήταν και στην ΔΗΜΑΡ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το pagkrati.gr, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια προσπάθεια να εκτονώσει αυτές τις αντιδράσεις προσανατολίζεται να "στείλει" τον κ. Λυκούδη υποψήφιο στην Α' Αθήνας όπου το κόμμα, μπαίνοντας στη Βουλή, σίγουρα θα εκλέξει έδρα.

    Γνώστες του παρασκηνίου εκτιμούν τώρα ότι θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ Λυκούδη - Ποδηματά για την πρώτη θέση σε σταυρούς που θα έχει ως έπαθλο και τη βουλευτική έδρα... 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Επιβεβαίωση για τον Λυκούδη. Με το Ποτάμι στην Α' Αθηνών και η Αννυ Ποδηματά, έρχεται σφαγή... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top