728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

    Πώς ο Πλεύρης ισοπέδωσε τον Μαριά για τα 33.000 ευρώ που έχει κάθε μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο!

    Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 ήταν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής Α' Αθήνας Θάνος Πλεύρης και ο ευρωβουλευτής (που έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ) Νότης Μαριάς. Σε έναν διαξιφισμό τους, ο κ. Μαριάς υποστήριξε ότι η τυπική διάλυση της Βουλής μπορεί να γίνει μετά την είσοδο του Ιανουαρίου για να μπορέσουν να πάρουν έναν ακόμη μισθό οι βουλευτές.

    Τι ήθελε να το πει; Ο Θ. Πλεύρης τον "ισοπέδωσε" προκαλώντας τον να πει ποιες είναι οι δικές του αποδοχές ως ευρωβουλευτής, δηλαδή 16.000 ευρώ συν άλλα 17.000 ευρώ για έξοδα συνεργατών του που δικαιούται κάθε μήνα. Μηνιαίο σύνολο 33.000 ευρώ!

    "Αφού είστε αντιμνημονιακός, γιατί δεν δίνετε ένα τμήμα από τα χρήματα αυτά στον κόσμο;;" τον βομβάρδιζε, με αποτέλεσμα ο κ. Μαριάς να σαστίσει και να αμύνεται με διάφορες απίθανες δικαιολογίες όπως ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται όχι από τους Ελληνες αλλά από τους Γερμανούς φορολογούμενους!!! 
    Και το έκανε φυσικά χειρότερο...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς ο Πλεύρης ισοπέδωσε τον Μαριά για τα 33.000 ευρώ που έχει κάθε μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top