728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

    Ποιον αφήνει διάδοχο στην Α' Αθηνών ο Δ. Αβραμόπουλος


    Παραπολιτικολογεί ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    Ορφανή μένει μία πολυπόθητη θέση στην Α' Αθηνών, μετά και την "υπουργοποίηση" του Δ. Αβραμόπουλου στην... κυβέρνηση Γιούνκερ και είναι πολλοί αυτοί που ερίζουν για τον -κατά κοινή ομολογία- οργανωμένο μηχανισμού του, σε μια εκλογική περιφέρεια που "θα πέσουν κορμιά" στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
    Με δεδομένη και αδιαμφισβήτητη την πρωτοκαθεδρία -ελέω Βαρδινογιάννηδων- της sexy Όλγας Κεφαλογιάννη και με βέβαιη την απώλεια εδρών στην Α' Αθηνών για τη ΝΔ, καθώς εκεί χτυπά η καρδιά των μίκρο και μεγαλοαστών, πληγέντων νεοδημοκρατών από τον ΕΝΦΙΑ, πολλοί είναι εκείνοι που ευελπιστούν στην εύνοια του απερχόμενου υπουργού Εθνικής Άμυνας.

    Για την μέχρις εσχάτων μάχη, ο Δ. Αβραμόπουλος φαίνεται πως έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις και έχει βρει τον επίλεκτο διάδοχό του, στον οποίο και θ' αφήσει παρακαταθήκη το ισχυρό έρεισμα στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια και τις -πάντα- καλές σχέσεις που διατηρεί με τις κατώτερες βαθμίδες στην ιεράρχηση της Συντηρητικής Παράταξης.
    Το κριτήριο για την επιλογή εκείνου που θα λάβει το... δαχτυλίδι, εύλογο: να είναι νέος, παρουσιαζόμενος ως "ανερχόμενος", παθητικός (πολιτικά μιλώντας πάντα), ούτως ώστε να είναι ελεγχόμενος, υποτακτικός και δεκτικός σε νουθεσίες κι έτσι ανά πάσα στιγμή (άμα τη επιστροφή από την ασφάλεια των ευρωπαϊκών σαλονιών) να μπορούν τα όποια θετικά ευεργετήματα να ανακληθούν και να επιστραφούν στον ευεργέτη.
    Ο τυχερός, λοιπόν, που θα καρπωθεί τα θετικά από την αποχώρηση του Νο2 ανδρός της ΝΔ, δεν είναι άλλος από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, ο οποίος -όπως πληροφορούμαι- έχει κάνει το ΥΠΕΘΑ δεύτερο γραφείο του, καθώς είναι συχνές οι επισκέψεις του (θεσμικές, επίσημες ή/και μη) για πολύωρες συναντήσεις με τον Δ. Αβραμόπουλο. Εκεί, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα των υπουργικών αρμοδιοτήτων τους, αλλά καταστρώνονται τα σχέδια μιας επιτυχημένης διαδοχής.

    Μένει να δούμε αν το έργο που εκείνοι σκηνοθετούν θα είναι σύμφωνο με την κατάληξη που τελικώς θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι της Α' Αθηνών.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. "anevakos!" .Δημήτρης Γρ. Στραβόλαιμος/Stravolemo ) Ελεύθερες ,θέσεις-απόψεις .Σχόλιο: Ο πρωθυπουργός κ.Α.Σαμαράς Πρέπει Νά επέμβει καί νά σταματίσει τήν "(ΔΑΣΙΚΗ Ραδιουργία μέ τά Π.Δ..Α καί με τό ΤΑΙΠΕΔ να μας παίρνουν τά Χωράφια Πρός Πώληση τής δήθεν" Δημόσιας δασικής εκτασης τό * Χωράφι του Πατερα μας ". (* Αγροτική Ιδιοκτησία μας)
      Anevakos!». Aνεκτικότητα.! / ?. Ως Πότε.! /? ... ΑΥΤΟ! ..ΠΟΥ .. ΜΑΣ! ..... ΚΑΝΟΥΝ.; .. .. Στα ..... Χωραφια μας; ΜΕ ΤΟ ... "ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ" Γιά να τό δώσουν στό ΤΑΙΠΕΔ; Ως Δήθεν .... Δασικο .... &! Μας Βγαζουν Εξω Απο τίς Ιδιοκτησίες μας; (. Πατρικές.Αγροτικές περιουσίες μας.). & !. Μας Βαζουν & Πρόστιμα ... Παράβασης (γιατί Καλλιεργούμε -. φυτευουμε.-Συμπληρώνουμε με δένδρα τό χωράφι μας)!. Τής Δασικής (Νομοθεσίας) Προστασιας & Τά Αποδίδουν- Δινουν..Ως ... Καταπατημένη Γή ταχαμ .. Δημόσια Εκταση .. &! Μή Μπορώντας ... Να Πληρωσουμε ... Τα Προστιμα .... &! Να Προσφύγουμε ... Σέ Ανώτερα..Δικαστήρια..Παραιτουμεθα .. Εξ ανάγκης) (Δέν Εχουμε Χρήματα-δέν υπάρχουν λεπτα Μέ?ΤίΜέ?) & !. Την ..Βαφτίζουν ως ..... "Δασική .... Κρατικη..Εκταση" .. Τήν με Τίτλους Ιδιοκτησία μας Μέ το .... Απαραδεκτο ... Ευρημα .. . μέ τα Π.Δ.Α. .Ετσι ...... Κ.τ.λ.π.-κ.τ.λπ.Γιατι τά ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΚΑ .... Από Πατέρα σε Παιδι / α .... / ... .Πρεπει Να Λογικευθούν ... Οι Αρμόδιοι ..... Γιατί .Δεν Πάει ... Αλ λ ο! .. Ετσι .. κ, τ.λ.π.- κ.τ.λ.π. Τα Εχουμε Αποκτησει .... Με αιμα..Στερήσεις..κ.λ.π. ..Να Προβεί .... Η κυβέρνηση ,,,, Σε ακύρωση..Ολων.τών Π.Δ.Α. (Πρωτόκολλο / α Διοικητικής Αποβολής.) Τών δήθεν ταχαμ "Δασικών Χαρακτηρισμών..Τών Χωραφιών μας."Σε Αγρους .... Ιδιοκτητων ".. Με τίτλους-Συμβολαια..κ.λ.π .... / ..... Πρίν ειναι αργα ..... Σε μιά συγκυρία πλήρους απαξίωσης προσώπων και πολιτικής, ο ιδιος ο Πρωθυπουργός Πρέπει Νά επέμβει καί νά σταματίσει τήν "(ΔΑΣΙΚΗ Ραδιουργία μέ τά Π.Δ..Α καί με τό ΤΑΙΠΕΔ να μας παίρνουν τά Χωράφια Πρός Πώληση τής δήθεν" Δημόσιας δασικής εκτασης τό * Χωράφι του Πατερα μας ". (* Αγροτική Ιδιοκτησία μας)
      Αναρτήθηκε από Anevakos! NEW! PRESS!!! στις 6:11 μ.μ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Ποιον αφήνει διάδοχο στην Α' Αθηνών ο Δ. Αβραμόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top