728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

    Οι Χριστιανοί που ανταλλάσσουν τις … συζύγους τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


    Ένα ζευγάρι Χριστιανών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται για την πίστη τους – με ιστοσελίδα για αφοσιωμένος Χριστιανός swingers! Όπου swinger η ανταλλαγή συντρόφων…

    Η Cristy Parave και ο σύζυγός της Dean, είναι λάτρεις του Ιησού, του μποντιμπίλντινγκ και της … ποικιλίας στο κρεβάτι τους. Όταν οι ιστοσελίδες για το swinging δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους, τη FitnessSwingers.com. Εκτοτε, ταξιδεύουν ανά τη χώρα, γνωρίζουν ζευγάρια και τα εντάσσουν στην ιερή ασυδοσία τους!

    Οι γκουρού του fitness γνωρίστηκαν σε ένα διαγωνισμό μποντιμπόλντινγκ και ειλικρινά αδιαφορούν για το τι λέει ο κόσμος για τις εκκεντρικές συνήθειές τους. «Δε θεωρώ ότι ο Θεός είναι έξαλλος με εμάς», αναφέρει ο άντρας σε μια απόπειρα να δικαιολογήσει τη πράξη του.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Ο,τιδηποτε μπορει να ειναι αυτοι οι τυποι
      ΕΚΤΟΣ απο χριστιανοι φυσικα!
      Ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ για το Ονομα του Χριστου και ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ τετοιες εκφρασεις!
      Εδω βλεπουμε για αλλη μια φορα την ΑΓΑΠΗ και το ΕΛΕΟΣ του Αναστημενου Κυριου Ιησου Χριστου προς ολους αυτους τους χαχολους: Αντι να ανοιξει η γη να τους καταπιει, τους αφηνει επανω στη γη, δινοντας τους ΧΡΟΝΟ να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, γιατι ΜΕΤΑ θανατος ουτε συγνωμη υπαρχει ουτε αφεση!
      Ενω εμεις οι ανθρωποι θα σηκωναμε αμεσως την "μαχαιρα" να τους σφαξουμε!
      ΕΚΕΙΝΟΣ ομως, σαν Θεος ΑΓΑΠΗΣ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ που ειναι ΔΕΝ το κανει! Τους αφηνει να ζησουν και να μετανοησουν!
      Ξερει οτι εκει ΑΜΕΡΙΚΗ ειναι και εχει καθε καδυριας καρυδι, υπαρχουν αλλωστε και οι παρενεργειες απο τα χαμπουργκες που τρωνε οι πανηβλακες. ΚΑΝΕΙ, λοιπον, ΥΠΟΜΟΝΗ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Οι Χριστιανοί που ανταλλάσσουν τις … συζύγους τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top