728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΠΑΣΟΚικό: Φοβάται να έρθει στην Ελλάδα ο Ηλ. Μόσιαλος για να μην συλληφθεί!


    Παραπολιτικολογεί ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    Τη "φυσάει και δεν κρυώνει" την ανάμειξή του με την ελληνική πολιτική σκηνή ο Ηλίας Μόσιαλος και ειδικότερα, μετανιώνει οικτρά για την καλή τη πίστει (;) ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων στο ΙΣΤΑΜΕ.

    Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχει καμμία ευθύνη για ό,τι συνέβαινε μετά (αλλά και πριν) τις ημέρες που ο ίδιος διηύθυνε το ίδρυμα, αλλά οι δύο λογαριασμοί του από το ΙΚΑ παραμένουν δεσμευμένοι για τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς τους εργαζομένους του ιδρύματος, ύψους 170.000 ευρώ. Η κάλυψη που ήρθε από το ΠΑΣΟΚ, με δελτίο τύπου, επίσης δεν αρκεί για να απαλλαγεί ο πρώην υπουργός από τις νομικές διαδικασίες που  ακολουθούνται σε ανάλογες υποθέσεις.

    Το χειρότερο, όμως, που με πόνο καρδιάς και λύπηση μεταφέρουν φίλοι και σύντροφοι του κ. Μόσιαλου, είναι ότι ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, και διευθυντής του κέντρου Οικονομικών της Υγείας της London School of Economics, φοβάται να έρθει στην Ελλάδα για να μη συλληφθεί (!), καθώς εκκρεμούν εις βάρος του όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για χρέη στο ΙΚΑ. Έτσι, χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται στον τόπο των ζυμώσεων που λαμβάνουν χώρα στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Πολύ δε περισσότερο, όμως, η σοβαρή αυτή εκκρεμότητα στοιχίζει σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο στον κ. Μόσιαλο.

    "Τρέμει τη στιγμή, να περάσει τις πύλες του Ελ. Βενιζέλος και να του περάσουν χειροπέδες. Ο Ηλίας δεν θα άντεχε με τίποτα έναν τέτοιο εξευτελισμό", σημείωνε στενός συνεργάτης του σε "κλειστή" παρέα φίλων της "Δυναμικής Ελλάδας".

    Αποτελούν αναντίρρητα μάθημα ζωής για τον κ. Μόσιαλο οι σταθμοί του πολιτικού βίου του και είναι κατανοητή η θέση του: Από τη μια, να σε τιμά η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ με το ανώτατο βραβείο εξαιρετικών επιδόσεων στον τομέα της εκπαίδευσης κι από την άλλη, να καταδικάζεσαι σε... αυτοεξορία και να σε ζώνει ο τρόμος της στέρησης της ελευθερίας για τις παραλείψεις ή τις πράξεις σου, κατά τη διάρκεια της δοτής σου πολιτικής θητείας...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΠΑΣΟΚικό: Φοβάται να έρθει στην Ελλάδα ο Ηλ. Μόσιαλος για να μην συλληφθεί! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top