728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

    "Η κα Huffington άλλαξε γνώμη για το ποια πρέπει να είναι η πορεία της χώρας;"


    Διερωτάται ο Στράτος Σαφιολέας

    Δεν μπορεί κανείς να μην εκτιμά και να μην θαυμάζει την διάσημη συμπατριώτισά μας Αριάννα Στασινοπούλου-Huffington. To δημιούργημά της, η Huffington Post, έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό μέσο μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική και τώρα εξαπλώνεται στον κόσμο σε διάφορες γλώσσες.

    Παρατήρησα με ενδιαφέρον ότι με αφορμή την Ελληνική έκδοση η κα Huffington έγινε δεκτή - και καλώς - και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απόδειξη της αναγνώρισης της επιρροής που έχει.

    Ταυτόχρονα θυμήθηκα πως το 2011 η κα Huffington είχε τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια στα διεθνή ΜΜΕ υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Και αναρωτήθηκα: όταν η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως θέλει να σύρει την χώρα έξω από το ευρώ και να την ρίξει στην άβυσσο της πολιτικής αβεβαιότητας, και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά πως αυτή η κατηγορία για έξοδο από το ευρώ είναι μια αισχρή συκοφαντία της κυβέρνησης και δεν έχει καμμία τέτοια πρόθεση, η κα Huffinton ποιον βρίσκει σύμμαχο στην άποψή της να φύγει η χώρα μας από την Ευρώπη και να καταλήξει έρμαια μεταξύ των έτοιμων να εκραγούν Βαλκανίων και της σπαρασόμενης από πολύνεκρους πολέμους Μέσης Ανατολής;

    Περιέργως δεν είδα αυτό το θέμα να συζητιέται πουθενά στον τύπο, που φαίνεται πως δεν αισθάνεται ότι είναι ο ρόλος του να γίνεται ενοχλητικός εν μέσω παρουσιάσεων, χειροκροτημάτων και δεξιώσεων.

    Έτσι μου έχει μείνει η απορία: η κα Huffington άλλαξε γνώμη για το ποια πρέπει να είναι η πορεία της χώρας. Συνεχίζει να υποστηρίζει την παλιά της θέση ή την έχει μεταβάλει εντελώς; Δεν πρέπει κάποιος να την ρωτήσει; Ίσως να μας διαφωτίσει η ίδια μέσα από την Ελληνική έκδοση.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: "Η κα Huffington άλλαξε γνώμη για το ποια πρέπει να είναι η πορεία της χώρας;" Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top