728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

    Ανέλαβε Υπεύθυνος Τύπου στον ΟΠΑΠ ο Στ. Κούλογλου;


    Ο κ. Σ. Κούλογλου έχει περάσει πλέον στη σφαίρα των πολιτευόμενων δημοσιογράφων -που στα μάτια πολλών φαντάζουν ως οι "νομιμοποιημένα" στρατευμένοι- και επισήμως, μετά την υποψηφιότητά του με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την ευρωβουλή.
    Θεωρητικά λοιπόν -και με δεδομένη την αριστεροσύνη του- θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στα δημοσιεύματα που αναρτώνται στο site του, καθώς πάνω απ' όλα τώρα, δεν είναι οι καιροί κατάλληλοι (παρότι προσφιλείς) για εμφανείς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Είναι γνωστό ότι πολλοί ενημερωτικοί ιστότοποι επιχορηγούνται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Οι περισσότεροι εξ αυτών κρατούν τα προσχήματα στον τρόπο δημοσίευσης των χορηγούμενων δημοσιευμάτων ("sponsored posts").
    Ο κ. Κούλογλου το κάνει απροκάλυπτα και γεννά το ερώτημα αν έχει λάβει επίσημη θέση εκπροσώπησης μιας Α.Ε. με αδιάφανο χαρακτήρα και αφανείς σκοπούς (καθότι ξένοι), λίγο πριν αντικαταστήσει την εμβληματική φυσιογνωμία του Μανώλη Γλέζου (που σκέφτεται την αποχώρηση μετά τον 1ο χρόνο παραμονής) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως 1ος επιλαχών.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ανέλαβε Υπεύθυνος Τύπου στον ΟΠΑΠ ο Στ. Κούλογλου; Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top