728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

    Eλληνικό ποδόσφαιρο εκτός ελέγχου...

    Γράφει ο Μαγκιντί Αμπντέλ-Ραχήμ

    Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του μέλους της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα, καθώς μετά την κατάθεση Βαγγέλη Μαρινάκη στον αθλητικό εισαγγελέα προκύπτει -σύμφωνα με αυτά τα οποία είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού- ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, την συγκεκριμένη κατάθεση στήριξαν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο, Γιώργος Σαρρής αλλά και το θύμα της επίθεσης.
    Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έμεινε άπραγος και σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μίλησε για τα όσα υποστήριξε ο Μαρινάκης, τόσο στο Δ.Σ. της Super League όσο και στον αθλητικό εισαγγελέα, αλλά και τα όσα παράξενα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Ήδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μιλήσει με τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ώστε "να μπορέσουν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Επίσης, στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό μεταξύ Α.Ε.Κ και Παναθηναϊκού, Μελισσανίδης και Αλαφούζος συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, με αφορμή την διακοπή των πρωταθλημάτων.
    Για να δούμε, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Eλληνικό ποδόσφαιρο εκτός ελέγχου... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top