728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

    Ράβει κοστούμι για το MEGA o Ράπτης;


    Γράφει ο Φίλιππος Ιγνατιάδης

    Το παιχνίδι των τηλεοπτικών μεταγραφών φαίνεται πως δεν έχει κλείσει, παρά το γεγονός ότι μπαίνουμε αισίως στον Νοέμβριο. Οι mediaκοί κολοσσοί της χώρας φαίνεται πως αναζητούν ακόμα και την ύστατη στιγμή τα τελευταία κομμάτια του παζλ που θα τους βοηθήσει να αναδείξουν το ειδησεογραφικό τους κομμάτι ως το πλέον επιτυχημένο, με την παραφιλολογία γύρω από πιθανές μεταγραφικές κινήσεις στα κεντρικά δελτία ειδήσεων να είναι πιο έντονη από ποτέ και τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά και δυνατά.

    Το ρεπορτάζ του pagkrati.gr επικεντρώνεται στο Mega, καθώς οι πληροφορίες μας θέλουν τον ιδιοκτήτη και διευθυντή του iefimerida.gr, Nίκο Ράπτη, να παίρνει θέση στο ρόστερ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Megάλου καναλιού.

    Φυσικά, το σενάριο αυτό έχει πολλαπλά έρματα: Πρώτον, το Mega και ο τομέας ειδήσεων έχουν ήδη εισάγει δομικές αλλαγές στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ακολουθώντας το επιτυχημένο πείραμα του ΣΚΑΙ , όπου στο απογευματινό ειδησεογραφικό magazino του Ν. Ευαγγελάτου φιλοξενούσε πληθώρα ανθρώπων της διαδικτυακής δημοσιογραφίας και του διαδικτύου γενικότερα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Τάκη Χατζή του Νewpost.gr. Θέλοντας να πλασάρει μία εικόνα περισσότερο οικεία στα new media και στα νεανικά κοινά, το mega φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στον πολιτικό σχολιασμό τον ιδιοκτήτη του πλέον έγκριτου ειδησεογραφικού site.

    Επιπρόσθετα, μετά και την παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το τιμόνι του ειδησεογραφικού τμήματος του Mega και τα σενάρια που θέλουν την Όλγα Τρέμη να καταλαμβάνει τη θέση του, η πιθανότητα ο Νίκος Ράπτης να έχει μία θέση μόνιμου σχολιαστή στο πάνελ αυξάνονται, λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με την τηλεπαρουσιάστρια.

    Επιπρόσθετα (και ενισχυτικά), μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η επιλογή του Γ. Πρετεντέρη να δώσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο iefimerida, στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

    Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που το site του κ. Ράπτη έχει παρουσιάσει με τα πλέον ευμενή και κολακευτικά σχόλια την κ. Βαρδινογιάννη και το φιλανθρωπικό της έργο...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ράβει κοστούμι για το MEGA o Ράπτης; Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top