728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

    Ο δήμος Αθηναίων ''στρώνει'' το τραπέζι...

    Μια συνάντηση σχετικά με τη διατροφική πολιτική στα αστικά ευρωπαϊκά κέντρα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.
    Στις 4 και 5 και 6 Φεβρουαρίου ο δήμος Αθηναίων φιλοξενεί εκπροσώπους από επτά ευρωπαϊκές πόλεις που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Urbact» για τη βιώσιμη ανάπτυξη της διατροφής στα αστικά κέντρα. 
    Με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάθε πόλη θα έρθει να παρουσιάσει τα διατροφικά θέματά της (στους τομείς της παραγωγής, διανομής και κατανάλωσης).
    Οι εκπρόσωποι των πόλεων, λοιπόν, που συμμετέχουν σε αυτό το δίκτυο προβληματίζονται, συνεργάζονται και ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων τους.
    Στην Αθήνα έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί ένα Εργαστήρι Διατροφικής Πολιτικής το οποίο αποσκοπεί στην βελτίωση των τρόπων παραγωγής, διανομής και κατανάλωσης με έναν βιώσιμο τρόπο που θα σέβεται το περιβάλλον, θα ενισχύει πρωτοπόρες ιδέες επίλυσης των προβλημάτων από τους ίδιους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τον δήμο και θα προτείνει νομοθετικές αλλαγές όπου υπάρχουν κωλύματα για να λειτουργήσει το διατροφικό μοντέλο ελεύθερα, δημιουργικά και δημοκρατικά.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο δήμος Αθηναίων ''στρώνει'' το τραπέζι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top