728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμφύλιος στο ΚΙΔΗΣΟ για την Α' Αθηνών. Ο Αηδόνης φοβήθηκε και έθεσε βέτο για την Διαμαντοπούλου...

    Kαθώς τα δημοσκοπικά προγνωστικά για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι απαισιόδοξα, έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά και τα πρώτα εσωτερικά προβλήματα και συγκρούσεις!

    Όπως μαθαίνει το pagkrati.gr, στην Α' Αθηνών το μεγαλύτερο ρήγμα εκδηλώθηκε ανάμεσα στον Χρήστο Αηδόνη και την Κατερίνα Διαμαντοπούλου.

    Ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος (και ...περιπλανώμενος) βουλευτής Δράμας έθεσε βέτο στην υποψηφιότητα της Κατ. Διαμαντοπούλου για τον πολύ απλούστατο λόγο ότι φοβήθηκε (και όχι άδικα) πώς θα τον περάσει σε σταυρούς.

    Η Κ. Διαμαντοπούλου, που ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έχει αναπτύξει δυνατές βάσεις στην περιφέρεια αυτή και είχε δυναμική. Υπήρξε μάλιστα από τα πρώτα στελέχη που συντάχθηκαν με τον Παπανδρέου, πριν ακόμη φτιάξει το κόμμα, ενώ ο Χρ. Αηδόνης κινήθηκε οπορτουνιστικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά όμως επέβαλε τους όρους του ενώ η Κ. Διαμαντοπούλου, πικραμένη και θυμωμένη για τον αποκλεισμό της, έχει πάρει αποστάσεις...

    ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμφύλιος στο ΚΙΔΗΣΟ για την Α' Αθηνών. Ο Αηδόνης φοβήθηκε και έθεσε βέτο για την Διαμαντοπούλου... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top