728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

    Η μεγάλη συγκέντρωση του Νικήτα Κακλαμάνη και οι ηχηρές παρουσίες...


    Το μήνυμα της Μαριέττας Γιαννάκου και η εμφάνιση του πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου (αμφότεροι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επί σειρά ετών εκλέγονταν στην Α Αθηνών) σχολιάστηκαν ιδιαίτερα κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Νικήτα Κακλαμάνη χθες το βράδυ.
    Τον υποψήφιο βουλευτή Ά Αθήνας προλόγισε από τους “παλιούς” ο κ. Παυλόπουλος, που δεν είναι ξανά υποψήφιος και ως εκ τούτου διαθέτει την πολιτική του προίκα, και από τους “νέους” ο συνυποψήφιος του Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης. Παρούσα ήταν και και η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξία. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθηνών Σάκης Κολλάτος, Απόστολος Ασλανίδης, Νούλη Παπανδριανού και Ουρανία Παπαβασιλείου-Μπαλή.

    Στην επιστολή της η κ. Γιαννάκου εξηγούσε γιατί δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και επιφύλασσε θερμά λόγια για τον κ.Κακλαμάνη, γράφοντας ειδικότερα:
    “Αγαπητέ Νικήτα,
    Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι σήμερα κοντά σου στην πολύ σημαντική προεκλογική σου εκδήλωση και τούτο γιατί την ίδια στιγμή συμμετέχω στην παρουσίαση ενός βιβλίου, όπως είχε προγραμματισθεί από πάρα πολύ καιρό.
    Θέλω όμως να εκφράσω την πλήρη συμπαράστασή μου στον αγώνα για την εκλογή σου στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών. Έχοντας διανύσει μαζί και επί πολλά χρόνια μια πολιτική πορεία με τη Νέα Δημοκρατία, θεωρώ ότι η εκλογή σου θα είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά και αναγκαία για το μέλλον του τόπου μας αλλά και τη σωστή πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Ελλάδα, αλλά και την προοπτική της δημοκρατικής Ευρώπης, η χώρα μας χρειάζεται πολιτικούς με πεποιθήσεις, αγωνιστικότητα, κριτική σκέψη και πραγματική επικοινωνία με τους πολίτες. Προσόντα που δεν είναι αυτονόητα για όλους και που εσύ τα διαθέτεις στο μέγιστο βαθμό. Γι’ αυτό και σου στέλνω μήνυμα στήριξης και βεβαιότητας για την επιτυχία σου.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
    Μαριέττα Γιαννάκου”

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η μεγάλη συγκέντρωση του Νικήτα Κακλαμάνη και οι ηχηρές παρουσίες... Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top