728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

    Νικήτας Κακλαμάνης: Οι Αμερικάνοι ''φόρτωσαν'' τον Βαρουφάκη στον Τσίπρα...

    Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
    Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διαπραγματευτικής πολιτικής του Γιάννη Βαρουφάκη, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει πως ''ο ίδιος και η παρέα του (αμερικανικό λόμπι), οι Παναρίτη, Γκαλμπρέιθ και ο κινέζος Κιμ Γκλεν ήρθαν για να προωθήσουν την πολιτική του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και των πανίσχυρων οικονομικών funds, όπως αυτό του Σόρος. Οι Αμερικανοί τον φόρτωσαν στον Τσίπρα στις αρχές του 2014 στο Τέξας και θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει Δεν ξέρω εάν η κουλτούρα του κ. Βαρουφάκη του επιτρέπει να ακούει Φλωρινιώτη, εγώ πάντως θα του αφιερώσω το γνωστό 'Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;'. Όσο για την προτροπή του για λιτό βίο, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά...''.
    Σχετικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης απηύθυνε έκκληση στον κ. Σαμαρά να πάει το κόμμα σε έκτακτο συνέδριο και όχι σε Εθνική Συνδιάσκεψη. 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νικήτας Κακλαμάνης: Οι Αμερικάνοι ''φόρτωσαν'' τον Βαρουφάκη στον Τσίπρα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top