728x90 AdSpace


  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

    Επίθεση με χυδαίες εκφράσεις στην Ντόρα Μπακογιάννη από μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Δεν έχει προηγούμενο η χυδαία επίθεση που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ. 
    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ.

    Η χυδαία επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με σκαιότατες εκφράσεις έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

    "Καρ@@@@@", "ουστ μωρή", "οικογένεια των δράκων", "στα τσακίδια" ήταν μερικά απ' όσα άκουσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στο video ακούγεται μια γυναίκα να της φωνάζει "ντροπή σου", ενώ ένας άνδρας συνεχίζει: "ναι σε όλα, βάλε φωτιά τώρα στο κανάλι της Βουλής".
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    5 σχόλια:

    1. ΗΔΟΝΗ
      ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ
      ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
      ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΑΚΑΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
      ΚΑΘΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΟΛΟ ΜΕΣΑ , ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
      «ΤΕΛΕΙΩΝΕ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΑ ΜΕ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΕΛΟΙΕ»
      ΕΦΥΓΕΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΕΛΕΙ ΠΟΙΗΣΗ
      «ΑΧ ΜΟΥ ΧΥΣΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΩΛΗ.ΑΧ ΗΔΟΝΗ ΗΔΟΝΗ ΤΡΙΣΗΔΟΝΗ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ….»
      ΧΑΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΓΚΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ GAY
      «ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ….»
      Η ΦΟΙΗΤΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ GAY
      «ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ….»
      ΜΕΤΑΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΟΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

      Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

      Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

      Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

      ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Aνωνυμος εισαι, λες οτι θελεις, και με τον τροπο που το λες, δειχνει να εισαι ενας απο τους πολλους αλητες, που δυστυχως, βρομιζουν το Διαδεικτυο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Πριν δυο χρόνια ο Σαμαρας ΅διεσωσε΅ την Ντορα Μητσοτακη, όταν την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβγαλε από τον βούρκο στον οποίο την ειχε ρίξει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.

      Η πολιτική παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χώρας και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

      Αν δεν τελειώσουμε με τους επαγγελματίες σωτήρες που πιστεύουν ότι έχουν το χάρισμα και την θεία ευλογία να κυβερνούν μόνο αυτοί, τότε έχουμε χάση την οποία ελπίδα έχουμε!!! …

      Αν η κόρη του «εφιάλτη», δεν ήταν υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κυρίως των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων θα είχε προ πολλού πάρει σύνταξη από την πολιτική σκηνή.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Η Ντόρα η συνιστώσα της Siemens της Νoυ-τόσο-Δούλας... η αθώα "συμμαθήτρια" του Μιζοφοράκου … η απορριφθείσα από τον ελληνικό λαό και η συντηρούμενη αιώνια από τα κέντρα και παράκεντρα που η ίδια εξυπηρετεί

      Φανταστείτε πόσο σοβαρή Χώρα είμαστε πού φτάσαμε στην κατάντια να ασχολούμαστε με την Ντόρα.

      Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας “δουλεύει” ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Επίθεση με χυδαίες εκφράσεις στην Ντόρα Μπακογιάννη από μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top