Άνοιξε στο Παγκράτι, δίπλα στο Chelsey Bar, το πρώτο μεξικάνικο slow food bar, το Tortuga, με όνομα εμπνευσμένο από τη θητεία του ιδιοκτήτη Κωστή Γριμάνη ως διευθυντή στη Medasset, τον μεσογειακό σύνδεσμο για τη σωτηρία της θαλάσσιας χελώνας
Σπεσιαλιτέ του είναι η τορτίγια σε διαφορετικές εκδοχές με κρέας -κοτόπουλο με κάρυ, tagine μοσχάρι, κεμπάπ και χοιρινή πανσέτα- και χορτοφαγικές -με φρέσκα τυριά αρωματισμένα με δυόσμο, κροκέτες μανιταριών, ψητά λαχανικά ή τοματίνια-, όλες επιμελημένες από τον ελληνοϊταλό σεφ Marko Rossi.
Σπεσιαλιτέ του είναι η τορτίγια σε διαφορετικές εκδοχές με κρέας -κοτόπουλο με κάρυ, tagine μοσχάρι, κεμπάπ και χοιρινή πανσέτα- και χορτοφαγικές -με φρέσκα τυριά αρωματισμένα με δυόσμο, κροκέτες μανιταριών, ψητά λαχανικά ή τοματίνια-, όλες επιμελημένες από τον ελληνοϊταλό σεφ Marko Rossi.
Στα συνοδευτικά του μενού του υπάρχουν φρεσκότατες σαλάτες εποχής αλλά και σούπες ημέρας, τηγανιτές πατάτες Νάξου (με τη φλούδα) και σπιτικά γλυκά με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου